0
was successfully added to your cart.

WHEY PROTEIN VS PEA MULTIVITAMIN DARI PROTEIN FOODS POWDER

Assalamualaikum and good morning 🙂

Pagi pagi mulakan hari dengan fresh milk + Astaceracol + Pea ProteinDrink.

Minuman rutin setiap pagi yang dah bertahun Maryam minum untuk kekalkan kulit sihat. Ramai yang nak kulit elok tapi nak bergantung kepada penjagaan luaran sahaja. Kena ingat yang kulit adalah organ terbesar dalam tubuh kita. Nak organ sihat, berikan nutrien secukupnya! Dan nutrien ini datang dari pemakanan yang sihat ❤️

Protein sangat elok sebab protein diperlukan untuk cell repair. Kalau nak kulit cantik, makan protein. InsyaAllah kulit yang rosak cepat je repair.

Protein pun elok untuk orang yang nak diet. Sebab protein mengenyangkan kita tapi berkalori rendah. Kalau lemak dan karbohidrat berkalori tinggi. Selain makan makanan high protein, Maryam amalkan juga Pea Protein Drink dan Astaceracol.

Ini adalah tips pemilihan Beauty Superfood seperti Pea Multivitamin yang tepat tentang Pea Protein by Mary Jardin oleh founder Mary Jardin; Dr.Maryam Aziz.

Hihi, saja je admin nak share tips dari Founder Mary Jardin. Sebabnya, betul lah kan mesti ramai yang bukan sahaja nak kulit flawless, tapi nak juga sihat dalaman, jadi bila share tips dari founder sendiri, mesti ade yang nak mencuba, merasa dan nak ikut cara pemakanan founder itu sendiri.

WHEY PROTEIN

Tahukah anda? Protein whey adalah campuran protein globular yang diasingkan dari whey, bahan cair yang dicipta sebagai hasil sampingan pengeluaran keju. Protein whey biasanya dipasarkan sebagai makanan tambahan, dan pelbagai tuntutan kesihatan telah dikaitkan dengannya.

Kalau nak senang tahu whey protein ini gambaran dia macam mana, beli yogurt pastu bila buka tu haaa, perasan tak liquid yang floating atas tu, itulah whey!

Antara health claims yang dibuat selepas seseorang menikmati protein whey adalah kenyang, penurunan berat badan, mengurangkan lemak badan, meningkatkan otot, meningkatkan kekuatan, meningkatkan ketahanan dan pemulihan yang lebih cepat selepas bersenam.

Walau bagaimanapun, European Food Safety Authority (EFSA) menyimpulkan bahawa tuntutan kesihatan itu tidak dapat dijamin 100%. Ini adalah disebabkan, usually whey protein ini dimakan oleh pembina otot badan itu, sebab nak kuatkan otot semua. 

Protein yang pembina otot badan dapatkan dari setiap sudu whey protein akan membantu pembaikan otot dan pulih dari latihan yang sengit dan membuatkan mereka berasa lebih kuat.

PEA PROTEIN MARY JARDIN

Pea Protein daripada tumbuhan atau kacang pea membekalkan sumber protein terbaik dengan menggantikan protein yang telah digunakan dalam badan kita.

Ia juga membantu dengan kehilangan lemak dan membina otot, pembaikan, dan penyelenggaraan. Protein Pea dengan Serbuk Minuman Multivitamin adalah sokongan pemakanan untuk pengurusan berat badan yang sihat dan pemulihan semula otot.

Minuman ini kaya dengan vitamin (multivitamin) yang mana ia  memenuhi semua nutrisi 40-plus yang kita perlukan. Kebanyakan orang gagal untuk memenuhi cadangan diet untuk banyak sebab, termasuk pemakanan yang ketat, selera makan yang tidak enak, mengubah keperluan pemakanan, atau pilihan makanan kurang sihat.

Walaubagaimanapun, mengambil minuman multivitamin sekali sehari adalah cara mudah untuk mengisi jurang pemakanan yang kecil.

WHEY PROTEIN VS PEA MULTIVITAMIN DARI PROTEIN FOODS POWDER

Whey Protein Vs Best Multivitamin Protein Shake Diet Foods For Breakfast Lunch And Dinner Powder Malaysia Best Quality Dari Pea For Women's Health

Alhamdulillah, bila refer comparison ini, admin quite agree point Digestion dan Nutrition itu. Sebab kalau point price, admin tengok price untuk whey protein lagi mahal nak compare dengan plant-based protein, bila murah whey protein, orang cakap quality lacks pula. Apa pun, kalau tak nak bimbang, senang pilih plant-based protein sebab kita dah grab semua nutrien daripada tumbuhan tersebut, plus cepat penghadaman dan penyerapan.

Bagi admin, protein yang anda semua perlukan adalah protein dari plant-based. Jadi, perlu lah untuk ambil Pea Protein.

Whey Protein Vs Best Multivitamin Protein Shake Diet Foods For Breakfast Lunch And Dinner Powder Malaysia Best Quality Dari Pea For Women's Health

Sebab banyak lagi keistimewaan dan manfaat kesihatan lebih yang anda akan dapat. Antaranya;

  1. Mengurangkan peluang tekanan darah tinggi
  2. Hati yang sihat
  3. Sistem imun yang lebih kuat
  4. Kulit yang sihat

Whey Protein Vs Best Multivitamin Protein Shake Diet Foods For Breakfast Lunch And Dinner Powder Malaysia Best Quality Dari Pea For Women's Health

CARA MENIKMATI SERBUK PROTEIN KACANG PEAS MARY JARDIN (PEA PROTEIN MARY JARDIN)

Whey Protein Vs Best Multivitamin Protein Shake Diet Foods For Breakfast Lunch And Dinner Powder Malaysia Best Quality Dari Pea For Women's HealthCampurkan 1 sachet Pea Protein di dalam gelas dengan air / susu 250ml. Ada yang suka campur fresh milk atau milo, atau fresh fruits yang dah blended. Goncang dengan sebaiknya dan minum dengan segera, sebaiknya pengambilan sebelum makan pagi atau perut kosong.

Selain meningkatkan pengambilan protein anda, ini akan membantu mengatasi rasa sakit lapar dan memberi badan anda nutrien berkualiti tinggi untuk berfungsi dengan baik, InsyaAllah!

Nak info lebih tentang produk ini, boleh klik di sini. The time is now untuk dapatkan diri anda yang lebih kurus dan sihat.

Untuk bacaan Tip Kuruskan Badan Secara Sihat, boleh baca sini.

Anda mencari supplement untuk kenyangkan perut lama kalau nak puasa sunat ke wajib? Boleh baca artikel kami, Pea – Supplement Bulan Puasa, Makan Sedikit Kenyang Lama.

Masih tercari-cari milk booster berkesan untuk anda? Boleh baca.

Untuk lihat testimoni Turunkan Berat Badan Dengan Cepat & Selamat, please read here.

PROSES UNTUK DAPATKANNYA SANGAT SENANG

Whey Protein Vs Best Multivitamin Protein Shake Diet Foods For Breakfast Lunch And Dinner Powder Malaysia Best Quality Dari Pea For Women's HealthUntuk urusan cepat dan mudah boleh klik link ini 🙂

Sekarang kami memang tengah promo Basic Set hanya untuk di bulan September 2018. Ini sebab founder Mary Jardin melakukan Basic Set Comeback hanya dalam bulan ini dengan harga yang lebih murah.

Dengan belian Basic Set Mary Jardin, anda akan dapat free gift percuma shower gel dari rose-infused olive oil(untuk 100 pertama sahaja). Merasalah kita mandi dengan natural shower gel yang menyegarkan dan melembutkan kulit 

Setiap Basic Set Mary Jardin, anda akan dapat mencuba Facial Soap, Face Oil dan Detox Clay Mask. 3 items in 1 set dengan free gift istimewa Pea Protein sachet untuk anda kekal fit dan bertenaga (in case nak try dulu, boleh la cuba)

Whey Protein Vs Best Multivitamin Protein Shake Diet Foods For Breakfast Lunch And Dinner Powder Malaysia Best Quality Dari Pea For Women's HealthCepat dapatkan sebelum OUT OF STOCK tau.

Anyone from Kelantan here? Anda boleh berkunjung ke Mary Jardin Kota Bharu Kelantan Branch Office.

Kami juga menyediakan konsultansi muka secara PERCUMA oleh beautician kami dengan pembelian RM200 ke atas!

Anda boleh redeem FREE SKIN TEST CONSULTATION dengan klik di sini

Anda ingin jana pendapatan pasif online dengan bisnes tanpa modal dan patuh syariah? Sila klik link ini dengan segera.

Ddy doakan semoga dilapangkan rezeki untuk anda semua dunia dan akhirat. Anda kaya dan berjaya!

xoxo

  • Sila klik Follow dan set SEE FIRST di FB Ddy untuk lebih perkongsian dan tips eksklusif bisnes
  • Daftar email anda di ruangan bawah untuk mendapatkan ebook eksklusif MJBelle secara PERCUMA sebelum link ini ditutup

Thank you for reading.

Cipta Tuah di FB : Jualan 6 Angka Setelah 3 Bulan Berbisnes Online

Dapatkan Kisah Suri Rumah Berjaya Hanya Dari Rumah!

Privasi anda selamat bersama kami. Anda boleh hentikan langganan pada bila-bila masa

Leave a Reply

error: Content is protected !!