0
was successfully added to your cart.

DAPAT TESTER PERCUMA DENGAN BELIAN BASIC SET MARY JARDIN SEPT INI!

Assalamualaikum. Admin nak bahasakan nama admin dalam post ini macam tak kena pulak, takut nanti ada yang tertukar pulak, hihi! Ok, sebenarnya sapa suka dengan tester? 🙋

Belian Basic Set Promosi Mary Jardin Sept 2018 Events Ini Dapat Tester Percuma! Free Sample Beauty Products Malaysia Pea Protein Mary Jardin Product Review

Yang ni admin selalu nampak kalau ada orang buat macam ni kat Baskin Robbins before diorang beli ice-cream, hehe.

Admin memang saaaaangat suka dengan food tester, apetah lagi sample tester pun suka jugak. Kenapa admin suka tester in the first place? Mestilah sebab FREEEE! Susah tau orang zaman sekarang nak berikan produk mereka secara percuma.

Belian Basic Set Promosi Mary Jardin Sept 2018 Events Ini Dapat Tester Percuma! Free Sample Beauty Products Malaysia Pea Protein Mary Jardin Product Review

Ini memang sebijik macam admin, kih kih 😀

Orang cakap apa? Tak ada benda free dalam dunia ini. Thanks to the marketing strategy yang boleh juga kita dapatkan produk itu dengan mencubanya dahulu baru fikir balik nak beli ke tak kan. Ya lah sebab ini dah dikira investment kecil oleh syarikat tersebut untuk lebihkan jualan mereka. Ini memang bermain dengan decision-making process kita sendiri in the end, nak beli ke tak?

Kalau promosi sebab harga rendah dari kebiasannya, memang admin grab terus, sebab sekarang pun admin admit barang keperluan pun makin mahal, apetah lagi perabot, rumah nak beli lagi. Fuhhhh, pening kepala nak fikir mendalam lagi.

So, jom kita kecilkan skop kita. Sekarang kita masih di bulan September 2018, jadi promosi Mary Jardin bulan ini adalah Basic Set Comeback. Boleh baca di link ini.

Kalau ada yang mengandung tapi spesis malas jaga muka tapi tetap nak nampak berseri, korang wajib cuba Basic Set ni. Mudah sangat. Sambil mandi korang boleh basuh muka. Lepastu sapu face oil. Settle.

Basic Set yang limited edition keluar time Anniversary je tau iaitu bulan ni! 🙂

THE POWER OF FREE TESTER ATAU DAPAT TESTER PERCUMA

Maryam perasan kalau pergi ke shopping mall, kedai kedai rajin sangat bagi tester. Sama ada tester pewangi atau skincare. Kalau ke klinik, rajin dapat tester makanan baby atau susu ibu mengandung. Biasanya syarikat besar seperti skincare atau lampin pakai buang rajin berikan tester.

Tester ni bagus sebab kadang kadang orang serius nak cuba produk kita tapi masih belum develop trust. Mereka takut tak serasi, rugi beli banyak dan sebagainya. Jika kita yakin produk kita bagus, kenapa perlu teragak agak untuk beri tester kan?

Belian Basic Set Promosi Mary Jardin Sept 2018 Events Ini Dapat Tester Percuma! Free Sample Beauty Products Malaysia Pea Protein Mary Jardin Product Review

Ini Clearance Combo yang dahulu, especially untuk agents atau #MaryJardinAffiliate in case diorang nak dapatkan face oil testers untuk beri kepada prospek

Sebab tu Maryam selalu galakkan #MaryJardinAffiliate berikan tester kepada bakal pelanggan. InsyaAllah biasanya mereka akan order sama ada kerana jatuh cinta kepada bau face oil, atau kelembutan kulit selepas pakai clay mask, atau lembapnya kulit selepas memakai sabun 🙂

Belian Basic Set Promosi Mary Jardin Sept 2018 Events Ini Dapat Tester Percuma! Free Sample Beauty Products Malaysia Pea Protein Mary Jardin Product Review

Mary Jardin face oil tester

Ketika mula mula memperkenalkan Chocoville dulu juga kami berikan tester. Walaupun ada yang sampai dalam keadaan sudah lemau dan pecah (kerana pos), tapi ia menunjukkan kami berikan sepenuh komitment untuk berikan yang terbaik kepada anda. Biskut yang kami yakin sedap dan mampu menawan deria rasa anda.

Kalau kita dah offer nak beli sekotak, at least bagi la tester, mana tahu kita tergerak hati nak beli barang yang diberi tester itu kan. Lihatlah impaknya jika anda sebagai penjual terlalu berkira untuk memberikan tester 🙂

Semoga anda belajar sesuatu di sini 🙂 

Ini adalah tips tester percuma atas pembelian set penjagaan muka atau skincare yang tepat iaitu Basic Set by Mary Jardin oleh founder Mary Jardin; Dr.Maryam Aziz.

P/s Setiap pembelian Basic Set bulan ini disertakan dengan tester 1 sachet Pea Protein Drink!

Belian Basic Set Promosi Mary Jardin Sept 2018 Events Ini Dapat Tester Percuma! Free Sample Beauty Products Malaysia Pea Protein Mary Jardin Product Review

Nak info lebih tentang produk ini, boleh klik di sini. The time is now untuk dapatkan diri anda yang lebih kurus dan sihat.

Untuk bacaan Tip Kuruskan Badan Secara Sihat, boleh baca sini.

Untuk lihat testimoni Turunkan Berat Badan Dengan Cepat & Selamat, please read here.

PROSES UNTUK DAPATKANNYA SANGAT SENANG

Belian Basic Set Promosi Mary Jardin Sept 2018 Events Ini Dapat Tester Percuma! Free Sample Beauty Products Malaysia Pea Protein Mary Jardin Product Review

Sekarang kami memang tengah promo Basic Set hanya untuk di bulan September 2018. Ini sebab founder Mary Jardin melakukan Basic Set Comeback hanya dalam bulan ini dengan harga yang lebih murah.

Dengan belian Basic Set Mary Jardin, anda akan dapat free gift percuma shower gel dari rose-infused olive oil(untuk 100 pertama sahaja). Merasalah kita mandi dengan natural shower gel yang menyegarkan dan melembutkan kulit 

Setiap Basic Set Mary Jardin, anda akan dapat mencuba Facial Soap, Face Oil dan Detox Clay Mask. 3 items in 1 set dengan free gift istimewa Pea Protein sachet untuk anda kekal fit dan bertenaga.

Cepat dapatkan sebelum OUT OF STOCK tau.

Boleh jemput baca Testimoni Basic Set Mary Jardin: Skin Care Kulit Berjerawat di sini.

Anda kulit kering? Nak tahu Tips Mengatasi Kulit Kering Wajah Guna Basic Set Mary Jardin, jom baca.

Boleh baca lagi Testimoni Set Mary Jardin Dengan Masker Untuk Warga Emas, klik ini.

Jom baca Petua Muka Cantik Berseri: Sabun Wajah Scrub Yang Bagus di sini.

Yang paling best, tahukah anda Ratu Cleopatra yang famous dengan cantik wajah itu cuci muka dengan susu kambing almost everyday. Jadi, boleh la rehatkan minda baca-baca sikit pasal Manfaat Susu Kambing Untuk Kecantikan Kulit Wajah, just click here.

Anda juga boleh baca artikel Basic Set Nak Flawless Cepat?

Anyone from Kelantan here? Anda boleh berkunjung ke Mary Jardin Kota Bharu Kelantan Branch Office.

Kami juga menyediakan konsultansi muka secara PERCUMA oleh beautician kami dengan pembelian RM200 ke atas!

Anda boleh redeem FREE SKIN TEST CONSULTATION dengan klik di sini

Anda ingin jana pendapatan pasif online dengan bisnes tanpa modal dan patuh syariah? Sila klik link ini dengan segera.

Ddy doakan semoga dilapangkan rezeki untuk anda semua dunia dan akhirat. Anda kaya dan berjaya!

xoxo

  • Sila klik Follow dan set SEE FIRST di FB Ddy untuk lebih perkongsian dan tips eksklusif bisnes
  • Daftar email anda di ruangan bawah untuk mendapatkan ebook eksklusif MJBelle secara PERCUMA sebelum link ini ditutup

Thank you for reading.

Cipta Tuah di FB : Jualan 6 Angka Setelah 3 Bulan Berbisnes Online

Dapatkan Kisah Suri Rumah Berjaya Hanya Dari Rumah!

Privasi anda selamat bersama kami. Anda boleh hentikan langganan pada bila-bila masa

Leave a Reply

error: Content is protected !!